RockStation

Új kislemezzel jelentkezett a No More Gravity

2012. július 26. - sunthatneversets

nmg_band.png

A rap-rock-atomboogie stílusban utazó, péceli No More Gravity zenekar nem szeret lazsálni és máris új kislemezzel örvendezteti meg a kedves érdeklődő publikumot. Április elején megnyerték a Pecsa music hallban rendezett Pulzus tehetségkutatót, majd pedig bele is vágtak a Try It névre keresztelt, 3 számot tartalmazó hanganyaguk munkálataiba.

Az EP az Area 51 stúdióban készült Kecskeméten és EZEN a youtube linken meghallgatható teljes egészében. De le is lehet tölteni borítókkal együtt, teljesen ingyen! Csak egy kattintás IDE.

Hamarosan elkészül a zenekar hivatalos weboldala (nomoregravity.hu) amin akad majd egy két érdekesség, de addig is, ha tetszik a muzsika, érdemes követni a facebook oldalukat koncertinfókért és egyéb újdonságokért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr584676469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum