RockStation

Osztrák metalcore a Hajón!

2012. szeptember 05. - sunthatneversets

Flyer The Sorrow.jpgAz A38 Hajó jóvoltából szeptember 21-én ismét Budapestre látogat Ausztria feltehetően legnépszerűbb metalcore zenekara, a The Sorrow. A műfaj hazai szerelmeseinek korántsem lehet ismeretlen a banda neve, hiszen az eddig három nagylemezt jegyző banda már kétszer is megfordult hazánkban: előbb a Balaton partján, utóbb a The Idoru vendégeként Szalkai Tibiék lemezbemutatóján.

A környéki ismertség mellett - a srácok a "Zajok a szomszédból" eseménysorozat részeként adják majd első önálló hazai koncertjüket - persze a The Sorrow ki tudta vívni a nemzetközi szakma figyelmét is, hiszen a Drakkarnál megjelent lemezek mellett a formáció többek között a Caliban, a Killswitch Engage és a Chimaira oldalán is koncertezhetett minden fontosabb európai fesztiválon vagy klubbulin, arról nem is beszélve, hogy a (főképp németajkú) sajtó is kedvezően fogadta a formáció egyes kiadványait. Ehhez persze az élő teljesítmény is hozzájárult, hiszen a The Sorrow legalább annyira ütős élőben, mint lemezen: erről egy koncert DVD is tanúskodik már, ám akinek ez nem elég, és aki keveselte legutóbbb a játékidőt, annak mindenképp a 'Hajó fedélzetén lesz a helye, ahol a The Talking Horse melegíti majd be az estét.

Az A38 Hajó és a Phoenix Music Hungary bemutatja:
Noises From The Neighborhood / Zajok a szomszédból
2012. szeptember 21.
THE SORROW (A)
THE TALKING HORSE

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr904756095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum