RockStation

Devin Townsend - Nézd meg a teljes The Retinal Circus koncertet

2012. október 31. - sunthatneversets

devinrc1.jpg

Október 27-én a londoni Roundhouse-ban adott speciális, közel 3 órás koncertet The Retinal Circus címmel Devin Townsend, ahol teljes pályafutásából szemezgetett dalokat. A koncert, amely összességben inkább egy színházi előadásra hasonlított vizuális effektekkel megbolondítva még Strapping Young Lad dalokat is tartalmazott, sőt a Detox című dal alatt az együttes volt gitárosa Jed Simon is színpadra lépett. Természetesen Devin lemezeinek lassan már állandó szereplője Anneke Van Giersbergen is a koncert résztvevője volt. Jó hír a rajongóknak, hogy a teljes előadást rögzítették, így az valamikor jövő év második negyedévében DVD-n és Blue-ray-en is megjelenik, de aki már most is kíváncsi az hajtás után megsasolhatja.

Devin Townsend december 2-án az A38 Hajó vendége lesz zenekarával egy várhatóan jóval rövidebb és kevésbé teátrális koncerten a Fear Factory társaságában.

devinrc2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr444880418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum