RockStation

Overnight - Bemutatkozó kislemez

2012. november 11. - sunthatneversets

Overnightslideshow1.jpg

2009-ben alakult meg az Overnight zenekar két testvér Nagy Dávid és Nagy Ádám, és egy barát, Perényi Zoltán részvételével. Az előző években jórészt feldolgozásokat játszottak, keresték azt a zenei stílust, amiben igazán jól érzik magukat.

Az elmúlt évben már sikerült rátalálni saját stílusukra, a szöveget és a kezdő dallamokat mindig Dávid írja, aki a stílusukat az alábbiak szerint határozza meg: „Az Overnight egy kísérlet a dinamika és mélység kifejezésére a mindennapok zenei káoszában, teret engedve a komolyabb dalszövegeknek és hangulati elemek sokaságának.”

A nyár folyamán kaptak egy lehetőséget, hogy 5 számot felvegyünk a Pannónia Stúdióban, ahol Scheer Viktor „Max” hangmérnök segítségével megalkották első kislemezünket, Alkonyattól címmel. A kislemez teljes anyaga ingyen letölthető, illetve a zenekarról minden információ megtalálható a: www.overnightmusic.hu weboldalon.

Egy kis ízelítő:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr254901089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum