RockStation

Finnországban készül az új Lulu?

2013. február 21. - sunthatneversets

0nightwish5.jpg

Még mielőtt olvasóink tekintete a bal felső sarokban virító dátum-négyszögre ugrana, közöljük: nincs április 1-je, bár az információt először mi is kacsának véltük. Azután kiderült: tényleg kacsáról van szó, de a szó szoros értelmében!

Míg a Metallica „csupán” Lou Reed alternatív zenésszel kooperált Lulu című bukta albumának alkalmával, addig Tuomas Holopainen, az énekesnő-faló Nightwish zenekar billentyűs-zeneszerzője virtuális partnert választott magának, mégpedig a gyermekek kedvencét, Dagobert bácsit! A milliomos kacsa élettörténetét kívánja zenei formába önteni, mégpedig szimfonikus zenekar segítségével. Hogy ebből az őrült és „kissé” infantilis ötletből mit lehet kihozni, az állítólag mostanhoz egy évre már teljes valójában ki fog derülni. (Fotó: Réti Zsolt)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr725095418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum