RockStation

Sabaton, Eluveitie: Ingyenes afterparty a koncert másnapján

2013. március 22. - sunthatneversets

0sabaton2010_13.jpg

Ma Budapestre érkezik a svéd Sabaton, a svájci Eluveitie és a magyar Wisdom közös európai turnéja. A Petőfi Csarnokban egy további magyar csapat, a Tales Of Evening is szerepel, az egész turnén részt vevő Wisdom pedig a hazai pálya tiszteletére meghosszabbított műsort ad majd elő. A koncertre kilátogatóknak másnap ingyenes afterparty-t is kínál a szervező, ahol két hazai és egy norvég csapat játszik.

Megvan a pénteki Sabaton ill. Eluveitie koncert hazai nyitózenekara: a Tales Of Evening neve ismerősen csenghet a rendszeres koncertlátogatóknak, hiszen az elmúlt hónapokban több nemzetközi sztárcsapat előtt is bizonyíthatott a kaposvári zenekar. A tavaly megjelent Hajléktalan lélek album Az én mesém című dalát itt hallgathatjuk meg:

Az estének persze nem csak egy magyar fellépője lesz, hiszen a budapesti Wisdom már hónapok óta közösen járja Európát a két fő fellépővel. Az együttes idehaza a turnéprogramhoz képest 10 perccel hosszabb programot játszik majd, így a koncertek menetrendje terv szerint így alakul:

18.00 - kapunyitás
18.20 - 18.50 Tales Of Evening
19.10 - 19.55 Wisdom
20.15 - 21.00 Eluveitie
21.30 - 23.00 Sabaton

Természetesen a két nemzetközi fellépő is készül már a magyarországi megmérettetésre. A Sabatonban jelenleg Snowy Shaw (King Diamond, Mercyful Fate, Therion, Dimmu Borgir, Memento Mori stb.) dobos segít ki a fiatal apaként otthon maradt Robban Bäck helyén, és a csapat egy friss videóüzenetet is küldött a magyar rajongóknak, amelyből az is kiderül, hogy a turnécimboráknak hála a svédek magyar szókincse is fejlődésnek indult:

A Hammer Concerts a koncert másnapján március 23-án afterpartyra várja a Pecsába kilátogatókat: a Kék és Vörös Yukban egy Norvégiából érkező remek power metal zenekar, a Guardians Of Time, továbbá két magyar csapat játszik: a márciusi Hammerworld magazin CD-mellékletéből ismert Power, valamint a Metal Battle döntős Lake Of Mind. A Sabaton jeggyel rendelkezők ingyenesen vehetnek részt az afterparty-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr415161892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum