RockStation

ANGERSEED A KRISIUN ELŐTT

2013. április 18. - sunthatneversets

Angerseedband.jpgAz Angerseedtől kaptunk híreket:

Már januárban sejtettük, hogy nem lesz unalmas évünk, de most egy igazán örömteli hírt kaptunk, zenekarunk a budapesti Kill With Hate társaságában képviselheti a magyar színeket július 5-én Budapesten a Club 202-ben a brutalitásáról és kompromisszummentességéről is hírhedt brazil éllovas Death Metal banda, a KRISIUN előtt! Köszönjük a lehetőséget Kosinszky Gábornak és a CONCERTO MUSIC koncertszervező ügynökségnek!

A nyári uborkaszezonban igencsak üdítő lesz ez az igazi Death Metal esemény, melyre a mai árak mellett már szinte szemtelenül olcsón lehet a koncert szervezőinek hála jegyet venni, hiszen elővételben 1500 Ft, a helyszínen pedig 2000 Ft lesz csupán a jegy. Amennyiben viszont az Angerseedtől rendelnéd meg jegyedet a bulira, a zenekar legelső, 2010-es "THE FIRST SEEDS..." CD-jét is megkapod mellé ingyen! Vidéki rendelés esetében biztonsági érdekek miatt ajánlva kell feladnunk a jegyet, ezért +500 Ft postaköltség is hozzájön még az összeghez, a CD természetesen ebben az esetben is jár! Pesten előzetes egyeztetés után személyesen is átvehetőek a jegyek tőlünk, többek között a zenekar addigi budapesti koncertjein!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr315232532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum