RockStation

Haláli jófej metál-kölykök

2013. április 28. - sunthatneversets

Kids.PNG

Miből lesz a cserebogár? Vagy azt is mondhatnánk, hogy nem lehet elég korán kezdeni. Gyerekkorban is lehet szeretni a metált, sőt még csak ott lehet igazán. Az alábbiakban halálian vicces és tehetséges gyerekeket mutatunk meg, akik vagy szimplán csak szeretik a keményzenét, vagy cseppet felnőve maguk is zenésszé válnak, nem is akármilyenné.

Ez a csöppség például jobban tud haedbangelni a Pantera Fuckin' Hostile című klasszikusára, mint a legtöbben fénykorunkban tettük.

Ez a kissrác már volt nálunk még a blog indulásakor, de ez akkor is örök klasszikus. A Chop Suey!-ra nagyobb táncot nem lehet lejteni.

Mire nem jó a metál zene! Boldog leszel tőle. Legalábbis ezt a kisfiút csak az Iron Maiden tudja felvidítani.

Szerintünk ez a videó viszi a pálmát, legalábbis hitelességben mindenképpen. Ráadásul, ahogy duettben hörögnek az mindent visz, mint a piros ász.

A következő videókban már a zenészpalántáké a főszerep. Ezt a videót nem azért tettük okvetlenül ide, mert minden hang a helyén van. Sokkal inkább szórakoztató, hogy a gitár háromszor nagyobb a kölyöknél.

Zoe Thomson is szerepelt már nálunk, akkor Stratovariust játszott. Akkor 8 éves volt, ezen a videón még csak 7. Utólag ezért még Slash is gratulált neki. Ma pedig ezt tudja

Ezt a két éves fiút azért mutatjuk meg, mert sokaknak felnőttként sem lesz ennél nagyobb ütemérzéke :-)

Jonah Rocks 7 évesen már az abszolút profi kategória. Amit ezzel az Avanged Sevenfold dallal művel az egészen elképesztő. Ha valaki még ámulni akar kattintson IDE.

És végül de nem utolsósorban említsük meg az utóbbi évek legnagyobb gyerek "rocksztárját", az ausztrál Juliet-et, akinek My First Hardcore Song című dalát eddig több mint 25 millióan nézték meg a youtube-on. Ha felnőtt korában is ennyien nézik a dalait, világsztárnak hívják majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr905249496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum