RockStation

Nincs túl jó bőrben az As I Lay Dying énekese

2013. május 11. - sunthatneversets

lambesis1.png

Csütörtökön adtunk hírt arról, hogy az As I Lay Dying énekesét őrizetbe vették, mert meg akarta öletni a feleségét. Azóta nyilatkozott a banda és nyilatkozott a feleség is. Lambesisné  elmondta, hogy férjének magatartása igencsak rossz irányt vett mostanában, aminek három fogadott gyermekük látta kárát. Az amúgy is kigyúrt énekes megszállottja lett a testépítésnek, egyre több pénzt költött tetoválásokra és luxusautókra és egyre kevesebb időt töltött a családjával, ha pedig velük volt akkor egyáltalán nem vigyázott a gyerekekre. 

Állítólag a feleség már tavaly ősszel beadta a válókeresetet a gyilkosságra való felbujtással vádolt Lambesis ellen, aki a bíróságon csak annyit mondott, hogy nem bűnös, azonban ha a bíró nem így gondolja ahogy ő, akkor a hatályos törvények szerint háromtól kilenc évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. A bíróság három millió dollárban állapította meg az óvadékot, de annak nem túl valószínű kifizetése esetén sem léphet kapcsolatba családjával. Hajtás után egy rövid videót tudunk mutatni a tárgyalásról. Hát nincs túl jó bőrben az énekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr905294301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum