RockStation

James Hetfield: Van elég anyagunk egy új lemezhez

2013. május 23. - sebiszabi

metallica-press-conference-02.jpg

A Metallica frontembere a Billboardnak adott interjúban elárulta, hogy habár még nem kezdtek el dalokat írni az új lemezhez, de van elég anyaguk ahhoz, hogy bármikor összepattintsanak egy vadiúj albumot. Viszont a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a temérdek elfoglaltságuk mellett időpontot találjanak arra, hogy az új kiadványra koncentráljanak.

Jelenleg a 3D mozifilmjük emészti fel minden percüket, ahogy Hetfield fogalmaz, már nagyon szeretnének a végére jutni, de most az elsőszámú dolog a film. Amint az megvan, akkor tudnak nekilátni az új lemeznek.

Az új album munkálatai még nagyon korai fázisában vannak, nagyjából az egytizede van meg, de már körvonalazódik és még sokat kell rajta faragni, hogy igazi mestermunka legyen belőle.

Kapcsolódó információ, hogy van egy hivatalos trailer-ünk a zenekar 3D-s mozifilmjéhez, a Metallica Through the Never, amit hazánkfia, Antal Nimród rendezett (neki köszönhetjük a Kontroll-t és a Predators-t is) és a tervek szerinte szeptember 27-én mutatják be az USA-ban és október 4-től láthatja az egész világ. Hajtás után a tekinthető meg a bemutató.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr275313765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum