RockStation

Majdnem Misfits a bécsi Arena-ban

2013. július 05. - Ernő Hellacopter

Danziglive.jpg

Hajnalban arra riadsz, hogy verejtékben úszol, és olyan erős merevedésed van, hogy Thaiföld összes transzvesztitája kevés lenne, miközben a fejedben üvölt a London Dungeon? Hölgyek esetében a nedves álmok főszereplője lehetne maga Glenn Danzig is, ahogy izmos testével föléd kerekedik, és lágyan búgja füledbe a She énektémáit? Nos, ez július 31-én maga lehet a valóság, ugyanis Glenn Danzig zenekarával a bécsi Arena vendége lesz.

Ugyan sem thai transzik nem lesznek, sem baldachinos ágy, ellenben a Danzig előzenekara nem más lesz, mint Volfgang Von Frankenstein, azaz Doyle, aki szintén a maga útját járja a Misfits nélküli idők óta. És ha ez a két legenda közös turnén van, adja magát, hogy megidézzék a közös múltat pár szám erejéig. Ez jelen esetben, ha hinni lehet a híreknek, egy teljesen random és demokratikus Misfits blokkot jelent, ahol a közönség dönti el, melyik számokat szeretné hallani.

A 25 éves évfordulóját ünneplő Danzig már maga elég indok kell hogy legyen egy kis kiruccanásra, de ha ez nem elég, a Misfits nótákért szerintem mindenképpen érdemes gyűjteni pár kopejkát, mert garantáltan örök emlék lesz mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr165392249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum