RockStation

Szilánkokra hullva - Új Vesztegzár-videó

2013. november 06. - sunthatneversets

Vesztegzár 2013.jpg

Új videóval jelentkezett a komáromi thrasher Vesztegzár, akik a Szilánkokra hullva című dalhoz készítettek videót. Erről Monostori Ádám mondott pár szót:

2012 decemberében jelent meg első nagylemezünk "Beteg világ" címmel. A megjelenéskor már kihoztuk a "Gyűlölet és harag" stúdióvideóját. Márciusban pedig a "Szemet szemért" című tételhez készült egy koncertklip, majd augusztusban tettük közzé "Az idő fogságában" szöveges videóját. "Az idő fogságában" dal érdekessége, hogy egy versszak erejéig közreműködik benne Schmiedl Smici Tamás, a Moby Dick és a Bloody Roots frontembere.

Mindenképpen szerettünk volna még egy videót. Az volt az elképzelés, hogy egy egyszerű, alacsony költségvetésű klipet készítünk, ahol csak zúzunk és ennyi. Így a próbaterem melletti garázst jól bevontuk fekete anyaggal, majd a nap folyamán jó párszor eljátszottuk a dalt. Közben pedig más-más kameraszögből lett rögzítve a kép. Az anyagot pedig Juhos Gábor barátunk vágta. Röviden ennyi. :)

Az pedig, hogy miért pont a "Szilánkokra hullva" lett kiválasztva? Igyekeztünk a videós dalokat úgy összeválogatni, hogy minél jobban tükrözzék a lemez változatos voltát. Ez a tétel pedig így tökéletesen passzolt a videók sorába. Tehát már jó ideje tudtuk, hogy ehhez a dalhoz szeretnénk ezt a fajta videót elkészíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr255617142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum