RockStation

Különleges technikával rögzített Turbo videó!

2013. december 18. - sunthatneversets

Turbo 2012.jpg

Számtalan Turbo-koncertvideó kering a neten a zenekar és a rajongók jóvoltából, azonban a közel nyolcéves pályafutása alatt nem nagyon halmozta el a rajongóit a csapat úgynevezett hivatalos videókkal. Most viszont nekiálltak és egy nem hétköznapi technikai megoldást választva összedobtak egy klipet a tavasszal megjelenő harmadik nagylemezük első dalához.

A videó Mátis András és Vigh Dávid munkája, akik szerényen csak annyit kommentáltak, hogy a kamera helyett Xbox Kinecttel rögzített felvétel során a gyakorlatilag pontfelhőkké lényegült zenekar végül 750 millió részecske, 220000 fájl, 170 könyvtár, másfél terabájtnyi anyag és másfél hét renderelést követően nyerte el klipes formáját. Idén még élőben december 30-án a budapesti Gozsdu Manó Klubban zenél a Turbo, ahol a kozmikus szeretőről szóló dal, a Soul Sister mellett minden bizonnyal több új szerzemény is elhangzik majd.

Turbo - Soul Sister (Official Video) from david vigh on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr175697436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum