RockStation

Új videóval jelentkezett a Cloud 9+

2014. január 09. - sunthatneversets

Cloud1.jpg

Valami lehet ezekkel a fényekkel, hiszen Kanye West és Katy B után most a hazai rockstep nagyhatalom, a Cloud 9+ is megszólal a témában. Új, Lights című videójuk amellett, hogy tökéletes imidzsklip, letisztult szövegével és fülbemászó dallamaival 2014 egyik első hivatalos slágere lehet.

A Cloud 9+ Supernova című első videóklipje tavaly ilyenkor robbant be a zenei univerzumba, felüdülést hozva az izgalmas koncepciókra éhező hazai hallgatóság számára.  Az élőhangszeres rockot/hiphopot és az elektronikus drum and basst/dubstepet keverő zenekarra a legnagyobb hazai kiadó, a Magneoton figyelt fel elsőként. A következő klip a "Breathe In"-hez készült, ami a VIVA és az MR2 rotációjába egyaránt bekerült, mellette pedig a Telenor Deezer reklámzenéje lett.

A zenekar újító voltán túl másik nagy aduja, hogy óriási bulit csinál élőben. 2013-ban adott számtalan koncertjének köszönhetően a Cloud 9+ a budapesti és a vidéki közönséget is meghódította.   A banda fellépett önállóan az A38-on, a Pecsában a Punnany Massif, illetve a Parkban a Brains előtt, ősszel pedig a Compact Discót kísérte el lemezbemutató turnéjuk állomásaira. A fiúkkal emellett forgatott a VIVA Turné csapata, akik számos fontos hazai koncertzenekarral készítettek már műsort. Az együttes szekere fénysebességgel száguldott tovább, a Cloud 9+ rövidesen a Red Bull szponzoráltja lett, így energikus új klipjük már a Made In Garage kezdeményezés keretén belül készült. A videó letisztult képi világával nagyszerűen harmonizál a Lights feszes dob és basszus alapja és masszív elektronikája.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr515747658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum