RockStation

Csütörtökön U.D.O. koncert a Barba Negrában

2014. február 10. - sunthatneversets

UDO.jpg

Február 13-án, azaz csütörtökön ismét magyar színpadon játszik minden idők leghitelesebb heavy metal generálisa, Udo Dirkschneider. Az Accept egykori és az U.D.O. jelenlegi vezére Steelhammer című új lemezét, és megfiatalodott zenekarát mutatja be a budapesti Barba Negra Music Clubban.

Udo Dirkschneider a fémzene egyik legautentikusabb figurája. Egyike azon keveseknek, akiknél még manapság sem lepődünk meg azon, hogy szegecsekkel kivert bőrkabátban, sőt szegecselt kesztyűben lép színpadra – a 61 éves, 45 éve aktív német veterán ugyanis tényleg maga a két lábon járó heavy metal. A több napos észak-amerikai valamint skandináv körutazások után 2014 elején érkeznek régiónkba: Budapesten február 13-án játszanak a Barba Negra Music Clubban. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr705808310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum