RockStation

Ave Copernicus - Új Havok-videó

2014. május 30. - sandroo

HavokEsterSegarra_4449-e1401380609777.jpg

A 2004-ben alakult coloradói thrash metal banda a Havok a tavalyi évben jelentette meg harmadik nagylemezét Unnatural Selection címmel. Az albumon szereplő Chasing The Edge című nótának dobtak ki most klipet.

A videót nem kisebb embernek ajánlják, illetve tiszteletére készítették, mint a heliocentrikus világkép atyja, a lengyel csillagász Nicolaus Copernicus. A banda szerint Copernicus zsenialitása nélkül nem itt tartanánk, ahol most és nem ártana már felfognunk, hogy csak egy porszem vagyunk a határtalan világegyetemben, nem pedig annak a közepe.....Ők tudják.... de számomra pozitív, hogy értelmes szövegeket közvetítenek és nem pedig  a belezős, halál-sátán, kutyaszőr mellényes-fakardos érdek- és idegfeszítő szövegű bandák táborát gyarapítják. Itt a videó, lehet zúzni és agyalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr936236997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum