RockStation

Fenséges rock and roll a szigetországból

2014. július 01. - sunthatneversets

Royal Blood.jpg

Az Arctic Monkeys dobosa már a tavalyi Glastonbury-n Royal Blood pólóban püfölte, jóval azelőtt, hogy a banda menő lett vagy bármije kijött volna. Aztán megjelent az első single (Out Of The Black), a Royal Blood az Arctic Monkeys előzenekara lett és még ugyanebben az évben jelölték a BBC Sound of 2014-en.

2014 elején megjelent a brit rock duó második kislemeze (Little Monster), és mire észbe kaptak, már olyan fesztiválokon játszottak, mint a South by Southwest, a Download és a múlt heti a Glastonbury. Időközben a harmadik single (Come On Over) is megjelent, és a saját névre keresztelt debütáló albumra sem kell már sokat várni, ez utóbbi augusztus 25-én érkezik. A hozzá készült a előzetesből kiderül, hogy Royal Blood-tól leginkább húzós garázs/blues rockot lehet majd várni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr856462927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum