RockStation

Videó is készült Karai Anna és Senior Hal közös dalából

2014. július 02. - sunthatneversets

Karai Anna_FishKrisztián_.jpg 

Karai Anna, és a FiSH! frontemberének közös dala körülbelül négy hónapja a szintén közös tavaszi turnéjuk alkalmával jelent meg. A dalt Anna dobosa Tarcsai Ádám szerezte. "Már jóval a turné előtt felkértük Krisztiánt hogy készítsünk egy közös dalt. Közben leszerveződött a Karai Anna - FiSH! - Ganxsta turné aminek hatására felgyorsultak a folyamatok és a második állomáson már be is tudtuk mutatni a közönségnek!! Nagyszerű volt a fogadtatás!!" 

Azóta már rengeteg dolgot megélt ez a dal.. Készült róla szöveges videó, karaoke videó, Anna dobosának tanítványai a stúdió gyakorlatukon dobolták... Az ember azt hinné hogy ezzel a számmal már nem lehet semmi újat kezdeni.. Hát ezt a gondolatot megcáfolták.... ugyanis egy határozottan ütős, poénos, találó, fiatalos.. videó klipet tettek le az asztalra, melyben "unalmas, hétköznapi TV műsorokat színesítve csinálnak felfordulást, ZAJT csapnak..."!

Karai Anna, és csapata ezúton is szeretné megköszönni, mindazoknak a közreműködését akik nélkül a ez a klip nem jöhetett volna létre!!

Felvétel: Kiss Jenő
Vágás: Bódog Krisztián, Kiss Péter
Utómunka: Bódog Krisztián
Hang: Vári Gábor (Black Hole Sound studió)

Szereplők:  Szabó Pali,  Badrócz Letti,  Gáspár Kata,  Portik Zsófia,  Győrik Magdolna,  Péteri András,  Aufmuth Lili,  Horváth Bence,  Gimesi Attila

Karai Anna zenekara:
Tarcsai Ádám - dob
Nagy Zoltán - basszusgitár
Narday Álmos - gitár
Kiss Péter - gitár

Kiemelt köszönet:
KOVÁCS KRISZTIÁN (FiSH!)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr586465783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum