RockStation

Mi lesz veled Behemoth?

2014. szeptember 16. - sebiszabi

new-behemoth-2013.jpg

A legendás lengyel banda főnöke, Nergal egy pár nappal ezelőtti interjújában eléggé ködösen fogalmazott a zenekar és saját maga jövőjével kapcsolatban. Az idei új lemezt, a The Satanist-ot a szakma nagyon jól fogadta (nekünk is tetszett), így viszonylag kézen fekvő volt a kérdés Nergal felé, hogyan tovább. - Ez az album sok ajtót kinyitott, de sokat be is zárt. A dolgok most sokféle irányba mehetnek tovább. Még az is lehet, hogy nem lesz több album. Ez most egy nagyon izgalmas utazás, nagyon élvezzük, de nem tudjuk, hol fog végződni. Ha kiderül, hogy zsákutca, akkor egyszerűen bejelentjük, hogy ennyi volt. 
WTF? Akkor mit fog csinálni Nergal a jövőben? - Van egy csomó ötletem. Akarok még egy könyvet írni, zenélni, de nem feltétlen metalt. Néhány zenekar csak azért ír új lemezeket, hogy oka legyen turnézni. Mi nem csinálunk ilyet, mindig is őszinték voltunk. Sok kérdés van a jövőt illetően, több mint valaha. - Folytatja Nergal - Talán még láthatjátok a visszatérésünket egy ötletes és erős albummal, de ha nem így történik, akkor is boldog ember maradok, mert most boldog vagyok. Boldog vagyok a The Satanist-tal, őszintén szeretem ezt a lemezt.

Egy biztos: jövőre még tutira lesz Behemoth, hiszen a norvégiai Inferno fesztiválon, 2015 áprilisában fellépnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr496701717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum