RockStation

Babylonian Pandemonium: Új Cavalera Conspiracy-nóta

2014. október 16. - sandroo

Cavalera Conspiracy 2014.jpg
Sutty!!! Itt egy új turmixgépbe nyúlós, hangosbemondóval fülbe üvöltözős, szem remegtetős brain attack a Cavalera testvérek tolmácsolásában. Nagy örömünkre itt egy újabb nóta az új Cavalera Conspiracy anyagról.

Mint azt mindenki tudja a Cavalera Conspiracy legújabb Pandemonium című lemezének megjelenése még várat magára egy keveset. Percre pontosan november 3-án jelenik meg az új cucc a Napalm Records gondozásában. Viszont a nagylelkű brazil srácok felrittyentettek egy új nótát a világhálóra, sokak örömére. Ez a nóta pedig nem más, mint a Babylonian Pandemonium címre keresztelt brend nyú szerzemény, amely elvileg az új lemez nyitónótája is egyben. Max hallhatóan nem fáradt el a stúdiózás alatt, üvölt, döngöl, süvít akár csak Igor, aki szénné veri a dobcájgot az új nóták alatt. A testvérek már alig várják, hogy november elején a világra szabadítsák az új C.C. szörnyeteget!! 

Itt pedig a tracklist:

1. Babylonian Pandemonium
2. Banzai Kamakazi
3. Scum
4. I, Barbarian
5. Carmunhao
6. Apex Predator
7. Insurrection
8. Not Losing the Edge
9. Father of Hate
10. The Crucible
11. Deus Ex Machina
12. Porra

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr976797009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum