RockStation

Két nap múlva itt a dupla GBH buli!

2014. november 19. - csigaur

gbhdupla.jpg

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az angol punk legenda dupla koncerttel örvendezteti meg a magyar rajongóit. Minden információt összeszedtünk a pénteki illetve a szombati buli kapcsán.

A GBH = Grievous Bodily Harm, azaz súlyos testi sértés, még 1978-ban alakult. Mára a brit punk második hullámának egyik legismertebb képviselője, igazi élő klasszikus. A mai napig rendkívül aktív, sokat koncertező banda. Énekesük Colin, a műfaj ikonjai közé nőtte ki magát a közel 4 évtized alatt, már csak az ő személye is garancia arra, hogy egy koncertjük sem mentes az igazi, dühös punk-attitűdtől. Szeretik országunkat és az itt található közönséget, ezért eljött az idő, hogy végre két igazi, ütős klubkoncertet is adjanak, és mindkettőt egy hétvégén, turnéjuk záróállomásaiként.

A GBH turné állandó előzenekara, a 2007-ben alakult, Galíciából származó Bastards On Parade, akik a kelta gyökereiket keverik a punk rockkal (Dropkick Murphys, Flogging Molly, The Real Mckenzies rajongóknak kötelező!)
Budapesten két hazai banda a Hisztéria és a Dog Attack csatlakozik még az estéhez, Szombathelyen pedig az újjáéledő ETA valamint a szlovén Odpisani.


GBH (ENG), Bastards On Parade (ESP),
Hisztéria (HUN), Dog Attack (HUN)
2014.11.21.péntek Budapest - KVLT BP

https://www.facebook.com/events/706368506099283/

GBH (ENG), Bastards On Parade (ESP),
ETA (HUN), Odpisani (SLO)
2014.11.22.szombat Szombathely - Végállomás Klub
https://www.facebook.com/events/1479988035618390/

gbhpest.jpg

gbhsavaria.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr56916553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum