RockStation

Ez volt 2014 a RockStation-ön

2014. december 24. - sunthatneversets

postcard_2014.jpg

Utálom leírni, de megint eltelt egy év. Ráadásul baromi gyorsan és tele igazán jó dolgokkal. Gene Simmons óta tudjuk, hogy a rock halott, bár mi ebből sokat nem vettünk észre hála az égnek.

A stáb idén futballcsapat méretűre duzzadt, sőt még cserénk is van. Így pedig lehetett tartalmat szolgáltatni bőven. Közel 2500 posztot készíttetünk el. 185 lemezkritikát írtunk, 69 interjút készítettünk, köztük idén először videóinterjúkat is. 130 koncerten, eseményen voltunk jelen, ahol Réti Zsolt fotós kollégánk közel 3000 képet lőtt, ha csak a megjelent fotókat számoljuk össze. Kollégáink közül többen egész Európát a nyakukba vették egy-egy koncert/fesztivál miatt, ami már bizonyosan több, mint egyszerű zenerajongás.

Viszont mi magunk egyedül igazán kevesek vagyunk ahhoz, hogy a rock/metal zenék világából naprakész információkkal szolgáljunk nektek, így úgy érezzük, hogy mindenképpen meg kell köszönnünk az egész évben nyújtott segítséget Jakab Zoltánnak (Phoenix Music), Kosinszky Gábornak (Concerto Music), Soós Balázsnak, Kozlov Sándornak (A38 Hajó) Bogdan Gomilkonak és Késmárky Nórának (Livesound), Lengyel Dórinak (Hammer Concerts), Varga Balázsnak (Negative Art), Márkus Évának (LiveNation), Horváth Máténak (Skalar Music), Ámon Heninek (Budapest Park), Binder Gazsinak (Cudipurci Booking), Herendi Ráhelnek (Magneoton), Molnár Csillának (Universal Music), Szarka Josephnak (Sony Music), Török Hajni, Máté Évi, Varga Zsombor és Polgár Péter fotósoknak, illetve mindazoknak - akiket ugyan név szerint nem említettünk - de bármiben is segíttették a munkánkat.         

Végül nem marad más hátra, mint hogy minden kedves olvasónknak és partnereinknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánjunk, nem utolsó sorban pedig megköszönjük a családjainknak, hogy türelemmel viseltettek irántunk.

RS_logo_xmas_2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr717005791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum