RockStation

Öt plusz egy Ignite dal a kétezres évekből, amit mindenki ismer

2015. január 30. - csigaur

Ignite band.jpg

Mostanában mindenki Ignite lázban ég, köszönhető annak, hogy 2006 után újra klubkoncertet ad a Téglás Zoli vezette zenekar. A nagy várakozást megerősíti az, hogy a szombati Barba Negras hangos és a vasárnapi A38 Hajós akusztikus koncerten telt ház várja majd a zenekart. 

Ennek örömére összeszedtünk hat olyan dalt, amit mindenki ismer, vagy legalábbis már hallott róla. Akinek van jegye, az örüljön, aki sajnos nem jutott be, annak pedig egy kis kárpótlás. Hétvégén találkozunk!

A 2000-ben megjelent A Place Called Home egyik nagy slágere, a Who Sold Out Now?

Szintén ezen a lemezen található a Veteran is:

Majd pedig az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb Ignite sláger a következő, az A Place Called Home:

Hat év telt el a két lemez között, ami elég sok idő. Meg is érte kivárni, hogy megjelenjen a 2006-os Our Darkest Days, hiszen olyan dalok szerepelnek rajta, mint a Bleeding:

Vagy a Let It Burn:

Elvileg a folyamatos turnézás közepette készül a legújabb Ignite lemez, amiről egy dal már az internetre is felkerült (koncerten van másik is), a Falu:

Bónuszként egy Zoli Band dal, hogy mégis mire lehet számítani majd az A38 Hajón:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr627125393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum