RockStation

Hallgass bele az Iron Reagan új Spoiled Identity című kislemezébe

2015. február 01. - sandroo

iron_reagan_austrlian_tour_2015.jpg
Az Iron Reagan allstar brigádja új anyaggal jelentkezik a közeljövőben, nem titkolt céljuk hogy megzavarják a nyugalmunkat, illetve nehogy elpuhuljunk és véletlenül a dallamos zenék felé kacsintgassunk, elénk tolnak egy újabb adagot az általuk zseniálisan játszott mocskos, szögelős moslékból...természetesen ennek mi nem kicsit örülünk....

Tehát a banda egy új, Spoiled Identity című EP-vel kedveskedik a tisztelt hallgatóságnak, amelyet február 14-én az A389 Recordings fog megjelentetni. A tizenöt tételt tartalmazó új anyagot természetesen az örült tempók és a döngölős riffek jellemzik, mint például a tavaly megjelent Tyranny of Will lemeznél ezt már megszokhattuk.

Most itt a lehetőség, hogy belehallgassunk az új nótákba...szerintem nem fognak csalódást okozni a srácok. Azon tűnődtem, hogy nagyon kevés az a hétköznapi szituáció, ahol nem lehet beilleszteni háttérzenének a dalokat, akár egy nyugodt modellezés közben is tolhatjuk, esetleg az éppen a koleszban sínylődő haver magányos és odaadó csajával elkövetett laza petting aláfestő zenéjeként, vagy mondjuk hallgatható edzés közben ,amikor emberméretű szalmazsákon "köll" gyakorolnunk. Persze mindenki akkor és úgy hallgatja, amikor és ahogyan akarja, a lényeg, hogy táncoljon a fekete lakkcipő! Ándörsztend??!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr967127667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum