RockStation

Turnéra indul a Billog, készül az új lemez

2015. március 12. - sunthatneversets

billog_promo_2014dec_byfarkaschristian.jpg

A hétvégi szegedi és szerb koncertekkel kezdetét veszi a Billog 2015-ös tavaszi turnéja, mely során többek között olyan baráti zenekarokkal járják majd a klubokat, mint az Angertea, az Omega Diatribe és a Downstroy. A koncertek mellett április 8-án még lesz egy olyan exkluzív eseményük is, hogy a fővárosi Robot kocsmában beállnak a pult mögé egy felhőtlen hangulatú, kötetlen kis este keretein belül. Reméljük, hogy sok munkánk lesz az este során! (Fotó: Farkas Christián)

Közben pedig továbbra is dolgoznak az új számokon, amik szépen formálódnak már és az a tervük, hogy valamikor a nyár folyamán egy videóklip formájában debütálni is fog egy friss szerzemény ezek közül, egyfajta előfutáraként az új lemeznek. Elkapkodni semmit sem szeretnének, így megjelenési időpontok még nincsenek, de ez év vége, jövő év eleje egy reális célkitűzés lehet. Addig is lehet ismerkedni a korábbi lemezekkel a csapat bandcamp oldalán, ahonnan ingyenesen le is lehet tölteni azokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr857261803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum