RockStation

Unleashed track by track videó, első rész

2015. március 16. - sandroo

unleashed-band-2015.jpg
Amint arról már említést tettünk nemrég az oldal hasábjain, az Unleashed hamarosan új lemezzel jelentkezik. Most itt egy friss hír a svéd veterán brigád háza tájáról. A hír pedig, hogy  belehallgathatunk az első track by track videóba és azonnal bizonyosságot nyerünk róla, hogy ez egy kőkemény lemez lesz.

Az Unleashed április 24-én jelenteti meg az új, a sorban már a tizenkettedik, Dawn Of The Nine című albumát a Nuclear Blast gondozásában, szóval még nem ma lesz a napja, amikor lekaratézzuk az állólámpát és a Ming-dinasztia idején (amúgy eredetileg made in taiwan) készült vázát, a lemez hallgatása közben. De mindenképpen megéri várni rá, mert szerény véleményem szerint ez egy kegyetlen király album lesz. Most itt az egy kis ízelítő, ahol belekagylózhatunk az album első három nótájába. Mehet?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr347270587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum