RockStation

Április végén jön a blur új albuma

2015. március 25. - sunthatneversets

blur_2015.jpg

Megérkezett a harmadik dal is az április 27-én megjelenő The Magic Whipről, mely a blur első albuma az elmúlt 16 évben. A Lonesome Street a legújabb és egyben utolsó single, melyet a megjelenés előtt meghallgathatunk. A blur március 20-án egy titkos koncerten mutatta be az új lemezt mindössze 300 fős közönségnek a Mode-ban Nyugat-Londonban.

Az áprilisban érkező The Magic Whip története még 2013-ban kezdődött Hong Kongban, ahol a zenekar a turné egyik öt napos szünetében elkezdett új dalokat felvenni, majd tavaly novemberben Graham Coxon a blur korábbi producerével, Stephen Streettel kezdte el újranézni a trackeket. Damon Albarn befejezésként szöveget írt a dalokra, így állt össze a lemez.

blur_themagicwhip.jpg
A blur június 20-án visszatér a Hyde Parkba (ahol ők az egyetlen banda, akik negyedszer is fellépnek), hogy szélesebb közönségnek is előadja az új albumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr677302260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum