RockStation

Itt az új The Order of Israfel-videó

2015. március 25. - sandroo

orderofisrafel.jpg
Természetesen a mai nap sem maradhat ki, hogy mutassunk nektek valami királyat doom/stoner/sludge vonalon. Ma a The Order of Israfel nevezetű banda kerül terítékre, pontosabban egy új official videót hallgathatunk/nézhetünk meg a zenekartól. Röviden csak annyit, hogy nagyon ász nótát rittyentettek nekünk ezek a göteborgi (mi más?!) rockerek.

A következő videó a banda Wisdom című debütáló albumán található, nyolc másik nóta társaságában. Az album a Napalm Records gondozásában jelent meg tavaly. Aki nem ismeri és szereti a Candlemass/Cathedral -féle doom vonalat, az mindenképpen szerezze be, mert istentelen állat lemezt adtak ki ezek a svéd srácok. A most látható videó pedig a lemez második tételére, a On Black Wings, a Demon  című remek szerzeményre készült. Én kapásból 5x végigtoltam és most kezdem hatodszor....Akinek tetszik, az a Pentagrammal közös turnéjukon májusban elcsípheti őket egy állat koncerten, Bécsben, amelyről itt olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr907301887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum