RockStation

Megjelent a Forbidden Noise debüt EP-je

2015. április 02. - sunthatneversets

fn_2.jpg

A Forbidden Noise zenekar 2014 márciusában alakult Szegeden. A kislemezt a szegedi Our Sound Recording Studioban vették fel Sóti Norbi és Szabó Szebásztián vezérletével. A cél pedig az volt, hogy úgy tudják a fiúk elkezdeni a koncertezést, hogy minőségi promóanyaguk legyen a közönség számára. Az EP címe This Normality Is Madness, amely az Enter Shikari – Common Dreads intrójában hangzik el.

Az egyik legfontosabb cél tehát az volt, hogy a minőségi hangzás mellett, a dalszövegek se legyenek jellegtelenek. A zenekar részéről így erős igyekezet volt, hogy a témáik aktuálisak és személyesek legyenek, de ne túl direktek. A borítóképen egy kannibál sorozatgyilkos, bizonyos Albert Fish medencecsontjáról készített röntgen-felvétel (rajta 29 tű, amit saját maga juttatott oda) látható. 

A csapat készít majd limitált példányszámban fizikai lemezt, erről e-mailben (forbiddenhun@gmail.com), illetve FB privát üzenetben lehet érdeklődni, de természetesen több csatornán keresztül is ingyenesen elérhető/letölthető (lesz) az EP. A megjelenés után szeretne a csapat az ország egész területén koncerteket szervezni, és bemutatkozni mindenhol a közönségnek. Ezzel kapcsolatban ugyancsak ezen a két elérhetőségen kereshető a banda.

fn_ep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr577328670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum