RockStation

A Simpson család és a metal zene. He?!

2015. április 28. - csigaur

homerairguitar.jpg

Szerencsére hazánkban is nagy népszerűségnek örvend a Simpson család című sorozat. Mivel mi egy metal magazin vagyunk, így természetesen a zenei oldaláról közelítjük meg őket. Megmutatjuk, hogyan is kapcsolódik össze a rajzfilm és a rock and roll. Hajts!

Ugye Ottót, a buszsofőrt be se kell mutatnunk, akiről egyértelműen megállapítható, hogy rock and roll arc. Ottó kedvence pedig a Metallica, természetesen ők is szerepet kaptak a sorozatban.

A talán valaha létezett legnagyobb punk 'n' roll banda, a Ramones előtt is tiszteleg a Simpson Család (vagy fordítva):

Itt a Green Day is:

Természetesen aviláglegjobbzenekaraanapalmdeath se maradhat ki, itt egy fantasztikus fan videó a You Suffer klasszikusra:

De a lényeg, a lényeg, hogy a metal zene és a Simpson család szoros kötődésben áll egymással. Ez így van rendjén. Homer for president!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr907384512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum