RockStation

Hallgasd végig a King Parrot legújabb Dead Set című lemezét

2015. május 09. - sandroo

botm-kp.jpg
Az ausztrál ördögűző/thrash/mádáfáká/grindcore/punk formáció a King Parrot május 15-én jelenteti meg legújabb lemezét Dead Set címmel. A Melbourne-i srácok ,nem kakival gurigáznak, kőkeményen tolják egyedi muzsikájukat az arcunkba. Hallgasd meg a teljes lemezt. NOW!!!

A 2010-ben alakult banda egy EP, egy nagylemez és egy split lemez után a napokban jelenteti meg legújabb, szám szerint a második nagylemezét Dead Set címmel. Az album Európában az Agonia Records gondozásában jelenik meg. A lemez érdekessége, hogy a producer nem más volt, mint a közkedvelt Philip Anselmo /Down,Pantera/ méghozzá a hirhedt Nodferatu’s Lair Studióban. Azért azt tudjuk, hogy Phil nem szokott szar zenékben utazni, ez most sincsen másképp, ráadásul a banda a Weedeater-rel is turnézik, ez sem lehet véletlen. Hogy jók, vagy sem azt döntse el mindenki saját maga, miután meghallgatta a Dead Set  lemezt. (Zárójelben jegyezném meg, hogy rég nem hallottam ilyen puritán és energikus lemezt) Fasten your seat belts!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr497444292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum