RockStation

Donászy Tibor sem mániás többé

2015. május 17. - viliricsi

donaszy_tibor-1.jpg

Az eredetileg volt P. Mobil tagokat tömörítő Mobilmánia zenekarban mindig is nagy volt a fluktuáció. A legmegrázóbb azonban, amikor egy legendás, régi tag hagy hátra mindent. Szombaton az alábbi közlemény került ki az egyik közösségi oldalra. (Fotó: H. György)

„Kedves barátaim, ismerőseim, a mai napon nehéz döntést hoztam, mától nem vagyok a Mobilmánia zenekar tagja! A közönség szeretete hiányozni fog, de más formációkban látni, hallani lehet.
A Rock legyen veletek!!!!
Tibi”

Vége tehát a triumvirátusnak; a ős-mobilosok közül már csak Zeffer András billentyűs, és Kékesi „Bajnok” László basszusgitáros maradt. Az okokat csak találgatni lehetne, de ezt sem tesszük, mert az érintettekhez közel állók kifejezett kérése az, hogy hagyjuk Tibort és a zenekar tagjait, had rágják át a történteket. Természetesen, ha majd valamelyik félnek mondandója akad, nem leszünk restek lejegyezni.

Zeffer András zenekarvezető annyit írt üzenő falára, hogy szombaton két bejelentést kapott, az egyik az volt, hogy megkérték a lánya kezét…Bővebb tájékoztatást zenekari ügyben jövő hétre ígért. Egy biztos: Donászy Tibor dobost, többek között az Edda és a Beatrice hajdani kiválóságát láthatjuk-hallhatjuk augusztus 5-én, a Barba Negra Trackben a Zártosztály nevű formáció élő motorjaként!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr57466378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum