RockStation

TOP 10 Machine Head videó

2015. augusztus 18. - KoaX

Machine-Head-750x628.jpg

Mostanában nagyon benne vagyunk a TOP tízes cikkek írásában, de ez annak is köszönhető, hogy eszméletlenül sok jó koncert lesz. Mi meg nem akarjuk még véletlenül sem, hogy lemaradjatok valamiről, sőt szeretnénk már most egy kis hangulatot csinálni nektek. Pontosan egy hónap múlva SZEPTEMBER 18-án hazánkba látogat a Machine Head, akik egy elképesztően brutál hosszúságú koncerttel készülnek. Hajtás után láthatjátok a Mi TOP tízes listánkat, de persze kommentben várjuk, hogy nektek melyik a kedvenc dalotok.

Kezdjünk egyből egy régi, egy idős nótával. Mindig megy az örök vita a haveri körben, hogy Old vagy Davidian. Szerintetek? Azért egyben mindannyian egyet tudunk érteni. Az összes dal ezen a listán kegyetlen erős!

Kilencedik dalnak egy olyan számot választottunk, ami relatíve megosztja a rajongókat. Illetve nem is a dal, mert az eszméletlen király, hanem sokkal inkább maga az album. Vigyázzatok mert ez a zene is képes felemészteni titeket, mint egy sáskaraj. 

A The More Things Change, véleményem szerint megmutatta a kilencvenes években, hogy a metal nem, hogy halott lenne, hanem fénykorát éli. A nyitó Ten Ton Hammer tényleg úgy csap le ránk, mint egy súlyos kalapács. Kell még hozzáfűznöm valamit? Kezeket fel, aki nem imádja ezt a dalt....

Bevallom nekem az új album nem annyira fekszik, mint mondjuk egy Burning Red, de azért meg kell említenünk itt is. A hetedik helyen a vonós bohócokkal nyitó Now We Die.

Már említettük a Burn My Eyes albumot. Nem feledkezünk el róla, a Davidian, a "klasszikus" MH felállásban következik!

Átrágtuk már magunkat öt videón, keményen küzdöttünk, vérrel és verítékkel. Ebből kiderül egyből, hogy melyik videó áll az ötödik helyen.

A negyedik helyen a Through The Ashes of Empires egyik dala áll. Hogy miért is? Ez volt az az album, amivel a zenekar megmenekült a feloszlástól, ami új erőt, új szintet jelentett a zenekar életében. Szerintetek is ez volt az egyik legjobb albumuk? Itt az Imperium.

 

Ha a visszatérést a Through The Ashes of Empires jelentette, akkor a hatalmas áttörést a Blackening. Ez az album az, ami az elejétől a végéig egy tökéletes mestermű. Nincs is min vitatkozni ezzel az albummal kapcsolatban. A srácok véleményünk szerint itt voltak a csúcson, és nehéz lesz még egyszer ennyire erős albumot lerakni az asztalra. Halo.

Most kicsit önző leszek, de ide azt a dalt raktam, amit szerintem marha sokan utálnak, pedig az egyik legjobb Gépfej dal! Szőkített tincsek, zselé, hajfesték, ezüst ruha!

Az első dal mi más is lehetne, mint a Dimebag-nek emléket állító Asthetic Of Hate, nem is akarunk hozzáfűzni semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr557709834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehi 2015.08.19. 18:50:40

Darkness Within mindkét verzióban.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum