RockStation

Az Overcast azt ígéri: nem lesz legközelebb

2015. szeptember 22. - rockstation

overcast.jpg

Nemrég hírül adtuk, hogy a dirty rockot zászlójára tűző, budapesti Overcast zenekarnak megjelent első lemeze, nem mintha nem volna Kurvára Mindegy. Mielőtt még kétoldali bunkósággal vádolnátok bennünket: ez az album címe. Már csak azért sem állhatunk cinikusan a dolgokhoz, mert az Overcast frontembere, Novák Árpád éppen a napokban debütált nálunk, mint szerző.

Reméljük, nem kelt visszatetszést olvasónkban, hogy kollégánk koncertjét forszírozzuk, hiszen megtettük (s megtesszük a jövőben) oly sok mindenki mással is! Ráadásul Árposzék ötödmagukkal zúznak szeptember 26-án (szombaton), a Budapest IX. kerületében, a Soroksári út 58 szám alatt található Show-barlangban. Fellépnek még: Crazy Karma, OBI, Zizzy Vision és a Natour Grouppen. A hónap vége nem lehet kifogás, mert a beugró mindössze egy rugó! További infók (pl. kezdési időpontyok) az esemény fb oldalán!

overcast_live.jpg

Hogy a cikk címében felvetett dolgot kifejtsük: Németh Krisztián dobos kézsérülése miatt az Overcast vonat bizonytalan ideig állva marad, tehát akinek bejött a debüt lemez, annak itt a sokáig vissza nem térő alkalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr217807186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum