RockStation

Újra összeáll a The Hellacopters

2015. november 02. - sunthatneversets

hellacopters.jpgJövőre lesz húszéves a Hellacopters Supershitty To The Max! című lemeze, amit a svéd zenekar azzal ünnepel meg, hogy színpadra lép a Sweden Rock Festivalon június 8 és 11 között. Sőt mi több, a lemezt is újra kiadják.

További fellépésekről nincs hír, de a Refused meg az At The Gates is így kezdte, aztán meg új lemez lett  a vége mindkét esetben. A zenekart egyébiránt 1994-ben alapította az Entombed akkori agya Nicke Andersson és a Backyard Babies-gitáros Dregen. Andersson 1997-ben ki is szállt az Entombed-ból a Hellacopters miatt, de aztán 2008-ban feloszlatta azt. Később megalakította az Imperial State Electric nevű bandát mely azóta is működik, lemezeket ad ki, turnézik. November 9-én éppen Bécsben lehet elcsípni őket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr958041852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum