RockStation

Bécsbe jön tavasszal a legendás Gorilla Biscuits

2015. november 12. - csubeszshuriken

maxresdefault_1.jpgAki beleásta magát kicsit is a New York Hardcore világába, az nehezen tehette ezt úgy, hogy ne találkozott volna a Gorilla Biscuits nevével. A csapat 1986 - ban alakult és eleinte név nélkül, majd ezzel a furcsa névvel kezdett el játszani, és még annak dacára is a leglegendásabb bandák között tartják számon, hogy mindössze két kiadványt, vagyis röpke harmincöt percnyi felvételt tudhatnak magukénak.

A banda egyébként a Youth of Today nyomvonalán haladva a"straight edge hardcore"kultúrát gazdagította - bár kevésbé voltak olyan karizmatikusak, mint kortársaik - és tagjai a Gorilla Biscuits fennállása előtt és után olyan bandákban fordultak meg, mint a Side By Side, Warzone, Judge, Civ és hasonlók. Feloszlásuk óta, mindössze egyszer jöttek át Európába 2007 - ben, és otthon Amerikában is csak rendhagyó eseményeken tűntek fel egyszer - egyszer. Most azonban egy Japán és egy Ausztrál kör után ismét visszatérnek Európába egy tíz állomásos exkluzív turnéra, aminek az egyik helyszíne az abszolút elérhető közelségben lévő Bécs, az időpont pedig március másodika. A Gorilla Biscuits az új generációs Modern Life is War és a Touche Amore társaságában teszi mindezt és Together Fest névre keresztelte az eseményeket. Tehát a tavasz első napjain hardcore történelmi pillanatok történnek majd odaát. ízelítőül pedig legyen itt egy korábbi koncertjük, hogy hogyan is néz ki mindez élőben, amiről eddig csak a szó volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr678069438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum