RockStation

Phil Anselmo karlengetett, magyarázkodott, bocsánatot kért, Rob Flynn reflektált

2016. január 30. - RaczUr

phil-anselmo-robb-flynn.jpg

Pár napja tűnt fel az interneten az alábbi videó, ami elég nagy port kavart metál berkekben. Phil Anselmo (ex- Pantera, Down, Illegals, Superjoint) a Dimebash-en, egykori zenésztársa, Dimebag Darrell emlékestjét félreérthetetlen karlengetéssel, és egy "white power" kiáltással fejezte be.

via GIPHY

Anselmo ezek után megpróbálta elkenni a dolgokat, és azzal magyarázta tettét, hogy ez egy ártatlan belső poén volt, ugyanis fehér bort ittak a backstageben. Ma az esetért egyébként bocsánatot is kért Anselmo.

Rob Flynn (Machine Head), aki szintén ott volt a Dimebash fellépői közt, az alábbi videóban aztán megcáfolta Anselmo-t, és kifejtette véleményét a metál szcéna rasszizmusáról, elítélve az ex-Pantera frontember tettét és szavait:

Nem ez volt az első eset egyébként, amikor Phil Anselmo rasszista megnyilvánulásaival sokkolta a rajongót, 1995-ben egy kaliforniai koncerten is tartott már hegyi beszédet a fehér büszkeségről: 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr338335414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum