RockStation

Tovább bővült az idei Rockmaraton névsora!

2016. február 18. - theshattered

rockmaraton2016.jpgRendesen rágyúrtak az idei felhozatalra a Rockmaraton szervezői. Az idén 10 naposra bővült őrület a dunaújvárosi Szalki-szigeten lesz megtartva és láthatóan nem kis nevekkel fogják feltölteni a ténylegesen maratoni hosszúságú rendezvény még üres helyeit. A frissen bejelentett 4 zenekar tehát nem más, mint...

...az At The Gates, az Airbourne, a Bad Religion és a Manegarm, így ők lesznek azok, akik felsorakoznak az eddig bejelentett Testament, Dog Eat Dog, Toxic Holocaust, Ignite, Amon Amarth, Battle Beast, Battlecross, Sodom, The Casualties, Sonata Arctica, Behemoth, Epica, Equilibrium, Madball, és Varg által már felállított sorba a július 8 és 17 között elszabaduló metalünnepen. Elég meggyőző lista, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr738400828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum