RockStation

A beatbox mestere, Dub FX is érkezik a Barba Negrába

2016. március 25. - rockstation

dubfx.jpg

Az utcazenélés fenegyereke, a beatbox mestere, na ki ő? Bizony, a Dub FX! Akinek köztudottan a szíve csücske Magyarország, így nem csoda, ha idén sem hagyja rajtunk elhatalmasodni az őszi befordulást, és október 15-én plafonig izzítja az éjszakát a Barba Negra Music Clubban!

Dub FX, alias Benjamin Stanford hatalmas utat járt be a helyi melbourne-i rapcore banda énekesi posztjáról nekirugaszkodva. Vitán felül új lendületet adott az utcai zenélésnek és elképesztő produkciók sorával tudatta a világgal, hogy őrületesen jó zenéket lehet kihozni csupán egy beatboxban járatos száj és néhány effekt házasításából.

A spontán utcai fellépésekről elhíresült Dub FX mára már pont olyan rutinnal mozog a fesztiválok nagyszínpadain, mint a városi klubkultúrában, de befáradástól még nyomokban sincs szó: valamennyi Dub FX koncert intenzív, lendületes és elképesztően szórakoztató, úgyhogy hatalmas táncos-fenékrázós bulira készüljetek október 15-én is!

A koncertre a jegyértékesítés március 25-én indul, nagyon baráti ám limitált, 3499 Ft-os áron, ezt követően pedig 4999 Ft-ért zsebelhetitek majd be a belépőket. A teltház gyakorlatilag garantált, úgyhogy ne sokat hezitáljatok! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr988523938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifj. Paprikás Csirke 2016.03.25. 23:38:30

Én nagyon szeretem a számait otthon hallgatni. Nagyon ügyes a srác, de koncertet nem tud adni az biztos, nem mellékesen híres arról, hogy nem tud beatboxozni. Csak úgy mondom.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum