RockStation

FEZEN 2016: Két újabb színpad kész, a héten jön a teljes program!

2016. május 18. - rockstation

fezen16logo.png

A tavalyi teltház után idén tovább erősít a FEZEN: a Faithlesst, Anthraxet, Milky Chance-t és The Cultot is felvonultató dupla nagyszínpad programja után, a HammerWorld Csarnok és a sátras színpad fellépőit is bejelentették a szervezők.

A kibővített területhez több programhelyszín is jár, és az eddig kínálatot ismerve, egyik sem lesz elkerülhető, ingázásra felkészülni! A csarnokot idén is a súlyos riffek uralják négy napon keresztül: Blind Myself, Kalapács, Leander Kills, Zorall és még rengeteg jobbnál jobb banda érkezik a HammerWorld Csarnokba.

fezen2016-900x900_hammer_v2.jpg

A sátras színpadot sem lehet kihúzni a vándorlási listáról: itt játszik majd a Brains, a Kiscsillag, Péterfy Bori, a Paddy and the Rats és még több tucat zenekar szerdától vasárnapig.

fezen2016-900x900_sator.jpg

Az elmúlt két napban bejelentett több mint félszáz fellépővel még mindig nincs vége a sornak, a héten egy újabb helyszín fellépőivel és a részletes napi bontással jelentkeznek a szervezők. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr778726948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum