RockStation

Hallgasd meg az Ukk & Roll fesztivál himnuszát!

2016. június 01. - theshattered

ukknroll.jpgJúnius 23-25. között kerül megrendezésre a tavaly (jelen állás szerint) utolsóként megrendezett Megyer Camp fesztivál utódja, az Ukk & Roll. Az egy településsel arrébb költözött fesztiválon többek között olyan nevek fognak megfordulni, mint a Zorall, a Rudás Joe's Band, a Rómeó Vérzik, a Tűzmadár, az Auróra és a most a fesztivál hivatalos himnuszát leszállító Junkies.

A dzsunkák kis csalással új dalának nevezhető szerzeménye eredetileg az énekesük, Szekeres András egyik szerzeménye, mely a tavalyi egy hetes fesztivál hivatalos "indulója" volt. Ennek adtak Junkiesék egy punkízű löketet, majd a helyszínen forgattak hozzá egy jó hangulatú kisfilmet is. Találkozunk a helyszínen!

Itt pedig álljon az eredeti szerzemény, mely által betekintést nyerhettek a fesztivál hangulatába:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr808766244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum