RockStation

Megjelent a Pollen bemutatkozó lemeze

2016. június 06. - sunthatneversets

pollen.jpg

Három tagú Pollen koncentráció alakult a Tolna megyei Lengyelben, s már hallható is első, debütáló albumuk Addig járok... címmel. Igen, ők a Pollen zenekar! A srácok egy éve kezdtek együtt próbálni, a végeredmény pörgős magyar rockzene. A tervek szerint mihamarabb bejárják az országot, és miné több helyen megmutatják magukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr148783028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.06.06. 07:31:54

Ez egy tök jó oldal, ezért szerintem nem jó ötlet, ha maguk a szerkesztők trollkodják szét ehhez hasonló bejegyzésekkel. Dicséretes, hogy elkezdtek zenélni ezek a fiúk, ahogy több száz másik kamasz, sőt fel is vették az ötleteiket, viszont akkor kellene egyetlen betűt is írni róluk, ha a produkció legalább valamelyik elemében túllép a szakkörös-diákzenekaros szinten. Addig hagyjuk őket, hátha lesz jó szöveg-ötletük, vagy kicsit komfortosabban érzik magukat a hangszereiken.
Nekik se jó, ha ez a kezdetleges próbálkozás túl nagy publicitást kap.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum