RockStation

Michael J. Fox + Coldplay = Johnny B. Goode!

2016. július 20. - theshattered

back-to-the-future-michael-j-fox-johnny-b-goode.jpgVissza a jövőbe? Alap! Ezzel nem lehet vitatkozni, vagy legalább is nem érdemes. Az, hogy a Coldplay mit keres a Rockstationön a nettó popzenéjével, már jogosabb vita tárgya lehetne, de nem is ők a lényeg a lenti videóban.

Történt ugyanis, hogy a Coldplay a július 17-i koncertjén egy kvázi tribute blokkot tolt a tavaly a 30. életévét betöltött klasszikus filmtrilógia első részére emlékezve, kivel mással, mint Michael J. Fox-szal, akit talán nem kell bemutatnunk senkinek. Ahogy a filmben is, a zenekar a The Penguins dalát, az Earth Angelt pengette, miközben színpadra szólították a legendás színészt, aki egy szólóval szállt be és természetesen maradt is a deszkákon, mert...

...mert ezután következett, az örök érvényű Johnny B. Goode, melyet a (sajnos) régóta Parkinson kórban szenvedő legenda meglepően jól prezentált. Hogyan is? Így:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr118900378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum