RockStation

Angus Young sem tudja, mi lesz az AC/DC-vel

2016. augusztus 03. - theshattered

acdc-angus-young.jpgMindenki ismeri az AC/DC körül keringő dögkeselyűk érkezésének okait. Először jött Malcolm Young demenciája, majd Phil Rudd ki tudja mennyi és milyen rendőrségi ügye, Brian Johnson fülproblémái, ráadásul, ahogy mi is beszámoltunk róla, Cliff Williams is szögreakasztja a basszusgitárt a jelenleg is zajló turné után. Nem is csoda, hogy maga Angus Young sem túl optimista a jövőt illetően.

"Jelen állás szerint nem tudom, hogy mi lesz." - mondta a Rolling Stonenak - "Először be kell fejeznünk a turnét. Ki tudja, hogy mit fogok érezni azután? Amikor aláírod a papírokat, hogy 'Megfogom csinálni ezt és azt", mindig jó érzés, amikor a végén, amikor elmondhatod 'Mindent megcsináltam, amit elvállaltam.' Ez volt a zenekar fő mozgatórugója, főleg, amikor még mind fiatalabbak voltunk: én, Malcolm és Bon. Jelenj meg és légy pontos. Délután még egy kocsmában kell játszanod, este meg már egy klubban kell fellépni. Hozzá kellett szokni: Ha nem játszol, nem lesz miből enni."

Szerintetek mi lesz az AC/DC sorsa? Megpróbálja Malcolm tolni, amíg lehet, egy félhivatalos kísérőzenekarral, vagy ő is beismeri, hogy eljött a nyugdíj ideje? Akármi is lesz, természetesen mi beszámolunk róla!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr708931390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danzig 2016.08.06. 13:41:48

Megpróbálja Malcolm tolni? Talán Angus!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum