RockStation

Ezért józanodott ki a Five Finger Death Punch énekese

2016. augusztus 05. - theshattered

fivefingerdeathpunchband2015promo_638.jpgValószínűleg beszámolókból emlékeztek arra a bizonyos 2015-ös Five Finger Death Punch bulira, ahol a zenekar a koncert közbeni balhé miatt kénytelen volt félbeszakítani a fellépést. Sokan ekkor már a banda feloszlását vízionálták. Az egész fennforgás kirobbantó oka Ivan Moody énekes függőségeinek kicsúcsosodása volt. Mint kiderült, azóta (elvileg) minden rendben van az énekes körül. Most tegyünk úgy, mintha a kiadós balhéról nem tudnánk.

Báthory Zoli ezt nyilatkozta az esettel kapcsolatban a Kerrangnak: "Régen nem éreztünk olyat, de az a színpad el volt átkozva. A memphisi eset után mindannyian úgy néztünk rá, mintha csak ezt mondanánk: 'Haver, nagyon csúnyán kihúztad a gyufát. Ez így nagyon nincs rendben.' Teljesen ki voltam akadva. Akkoriban jutottunk el arra a pontra, ahova szerettünk volna, gyakorlatilag megmásztad a Himaláját minden segítség nélkül. Már épp a zászlót tűznénk ki, te meg kib*szottul kész vagy, hogy bármire is emlékezz."

Ezután a zenekar is segített a frontembernek a gondjai leküzdésében: "Ha magadhoz veszed a hatalmat, te fogsz irányítani." - nyilatkozta Zoli - "Amikor az egész nyilvánosságra került, Ivan állapot nagyon gyorsan javulni kezdett. Ez az eset az egész világ számára reflektorfénybe helyezte. Legalább a következő koncerten, amikor az emberek meg akarnak hívni minket egy italra, nem fognak megharagudni, ha nemet mondunk."

"Hogy az a nyilvános beszélgetés segített-e, hogy megküzdjek a problémáimmal? Abszolút! Nagyon sok vesztenivalóm van, de egyúttal nagyon sokat is nyerhetek (ha leállok)." - tette hozzá az egészhez Moody.

Ebből az esetből kifolyólag készült a FFDP legutóbbi klipje is, az I Apologize. A képi világ talán mindent elárul.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr388945272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum