RockStation

Jön a 82-es klasszik punk Warwound Budapestre!

2016. augusztus 17. - csigaur

warwound.jpg

Nem lehet oka panaszra a hazai crust/punk közönségnek, hiszen már-már legendás zenekarok teszik tiszteletüket nálunk. Nemrégiben volt a Crude SS, jön majd a MOB47 és a Riistetyt is. Meg persze az 1982-ben alakult Warwound is.

Igaz, hogy rövid ideig működtek (mindössze két év), és csak pár demót rögzítettek, de ugye így lesz valamiből klasszikus banda... Most teljesen új felállással visszatért a zenekar és természetesen nyomnak is egy rövid kis turnét. Hozzánk szeptember 15-én érkezik meg a Rat Varuker (igen, az a Rat Varuker) által vezetett zenekar. A helyszín Budapest legundergroundabb helye, a DRRPNC lesz. Ide is, mint a Grá koncertre, Extreme Noise Terror jeggyel olcsóbban tudsz bejönni. Amúgy meg csak 1200 forint. Nem pénz érte. Nekünk volt szerencsénk az Obscene Extreme Fesztiválon elcsípni őket, megéri meglátogatni a budapesti koncertet! Ott tali!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9910421694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum