RockStation

Rajzfilmzenésznek állt a Cannibal Corpse

2016. november 02. - theshattered

squidbillies-cannibal-corpse-750x393.jpgNa, persze ezt nem kell teljesen komolyan és szó szerint érteni, egyszerűen csak egy egyszeri, de annál jópofább poénról van szó. Történt ugyanis, hogy a többféle felnőtteknek szóló mesesorozatot, így többek között a Family Guyt, a One Punch Mant, a Robot Chickent, vagy a szívünkhöz a legközelebb álló, de sajnos már több részt nem kapó Metalocalypseot vetítő Adult Swim megkérte a Cannibal Corpseot, hogy ugyan gyúrja már át a Squidbillies című sorozatuk főcímzenéjét a halloweeni különkiadásra.

Oszlopnyakú Corpsegrinderék természetesen rábólintottak a dologra és elkészítették az utóbbi idők legjobb death/redneck nótáját, mely a következőképpen fest:

A teljes epizódot ITT nézhetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9211923551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum