RockStation

Vegyél magadnak Iron Maiden csúnyapulcsit!

2016. november 06. - theshattered

1280x720.jpgIgaz, hogy még majdnem két hónap van addig, de már mindenhol beindult a karácsonyi szezon. Díszítik az utcákat, a mécseseket gyorsan arrébb söpörve már a csokimikulások vigyorognak ránk diabéteszes álmaikat hajszolva. Lassan jönnek majd a nagy leárazások, akciók is, az egymást taposás, káromkodás, csapkodás, költekezés, hitelek... A karácsonyi idill. Gondoljátok csak át! Ugye mennyivel jobb lenne, ha mindezt egy Iron Maidenes karácsonyi mintás pulcsiban abszolválhatnátok? Idén újra szert tehettek egyre, mi meg jól megmutatjuk, hogy hogyan is néz ki ez a csoda.

A Middle Of Beyond által készített, Eddie-t (ki mást, ugye) főalakba helyező ruhadarab 100%-ban akrilból készült, mintegy kihasználva a jó pár éve hasító szándékosan ocsmány ruhadarabokra rámenő hullámot. Milyen jó is ebben feszíteni a jó kis töltött káposztától és bejglitől kiterülve, két pálinka között! Hmm...

ironmaidenchristmassweater1.jpg

ironmaidenchristmassweater2.jpg

Ha nektek is bejött ez a (nem feltétlen) szépség, potom 85 dollárért ITT tudjátok beszerezni. Up the Irons!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2611933697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum