RockStation

Riverside - Nézd meg a Sequence új videóját!

2016. november 07. - sunthatneversets

sequence_klip.jpg

A zentai illetőségű modern metálos, groove-os hardcore csapat október végén adta ki második klipjét a Riverside című dalukhoz. A klip két helyszínen készült. Egy beltéri koncertvideó, és egy kültéri partmenti, gyönyörű természetközeli kép jelenik meg a videóban, melyet az adai Pro Media cég készített. A klip azt mutatja be, hogy milyen is egy élő Sequence koncert hangulata, szóval aki kedvet kapott hozzá, mindenképp nézze meg őket már csak a színpadról áramló energia miatt is.

A Sequence zenekar első lemeze egyébként Faith In Me címen jelent meg idén februárban és digitálisan az Universal Musicnál terjeszti, így a különböző stream oldalakon is elérhető (Deezer, Spotify, iTunes, stb.) a YouTube-on kívül. A világhírű kiadó a GBOB nevű tehetségkutató romániai országos döntőjén találkozott a srácokkal, és a verseny másnapján ajánlott nekik szerződést. Az album kiadása után a zenekar nem gondolkodott sokat, máris egy 7 állomásos nemzetközi turnéra indult, amely 6 országot, és 3 fővárost érintett. A turné záró koncertje Berlinben volt, ahol a GBOB tehetségkutató nemzetközi döntőjén szerepeltek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7711938267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum