RockStation

30 millió dollárra pereli a Mötley Crüet a 2014-es előzenekara

2016. november 08. - theshattered

motley_crue_2014.jpgA holtakról vagy jót, vagy semmit. De vajon így megy ez a zeneiparban is? Igaz, csupán maga a zenekar és szerencsére nem a tagok szenderedtek jobblétre, mégis folyamatosan van valami, ami miatt elő-előkerül az egykori balhés brigád, a Mötley Crüe neve. Most a 2014-es turnéjuk előzenekara a The Raskins perelne el egy "kis" pénzt tőlük a következő indokokkal.

Az ikertesók, Logan és Roger Raskin által alapított brigád, akik 1 millió dollárt (!) fizettek azért, hogy felléphessenek Vince Neilék előtt 2014-ben szerződésszegés miatt csaptak az asztal szélére. "A The Raskins keresete szerint kényszerítették őket, hogy rövid előadásokat tartsanak, legtöbbször üres nézőtér előtt, mivel a menedzserek nem engedték be a közönséget. A közös hozzáférésű rendszert kikapcsolták, vagy megzavarták a fellépésük alatt, nem engedték őket merchöt árulni, öltözőszobát sem kaptak, ráadásul kemény tárgyakkal ütögették őket." Ha ez nem lenne elég, a két Raskin állítása szerint az egyik turnéállomáson a főzenekar majomnak öltözött munkatársai a színpadon "vizelettel töltött vízipisztollyal" lövöldöztek rájuk. Szép kis lista.

Hogy éppen miért most jut ez eszükbe, nem értjük, de biztos megvolt az okuk rá. Végül is ha másnak nem, figyelemfelhívó kampánynak jó. Egyébként így nyomják a srácok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7411941869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum